ер Po1nt.fi - Nuorten portaali - Nilsiän nuoret Maltalla
*/ ?>

Nilsiän nuorten Maltan matka

 Nilsiän nuorisotyö on tehnyt erilaisia reissuja pääasiassa Suomessa. Niinpä Helsingin reissulla tuli nuorilta ehdotus että lähdettäisiin seuraavaksi ulkomaille. Johon Nilsiän nuorisonohjaaja Kaija tokaisi että vaikkako Lontooseen? Ja niinpä syksyllä 2013 mainos matkaryhmästä esille ja ilmoittautumisia vastaan ottamaan. Ilmoittautuneita tuli 28. Päädyimme että matkaryhmä arvotaan ja onnettarena toimi kiinteistönhoitaja. Näin syntyi "kohteena Lontoo matkaryhmä".

10153232_822061584552823_8355171233776225078_n.jpg

"Alkuvuodesta 2015 huomasimme tutkittuamme Lontoon lentojen ja asumisen hintoja, etteivät meidän keräämät rahat tulisi millään riittämään (jolloin itsekustannus summa nousi liian suureksi). Päädyimme suuren pohdinnan eteen, koska matkakohdettapiti vaihtaa halvempaan ja päädyimme keskustelujen ja  selvitysten jälkeen Maltaan. Keräsimme rahaa vielä loppukevään innolla, jotta saisimme vielä käyttörahaa Maltalle. Varasimme valmiin matkan Aurinkomatkoilta kesäkuun alkuun.

Meidän viikkomme aikana Maltalla oli aivan loistavat kelit ja lämmitä oli päälle
30 astetta parhaimmillaan. Maltalla asuimme hotellissa, Sliema nimisessä
kylässä. Tutustuimme paikalliseen kulttuuriin käymällä mm. maan pääkaupungissa Vallettassa ohjatulla kierroksella ja Gozolla,joka on saari Maltan kyljessä vajaan kahden tunnin vene matkan päässä rannikolta. Kävimme myös huvittelemassa vesipuistossa ja läheisessä kauppakeskuksessa. Matka meni hyvin ja saimme upeita muistoja, jo nyt moni haluaa uudestaan. "Lainaus matkalla olleen Elina Heinon tekstistä 

Kommentoi

Captcha-koodi

 Kyllä

Po1ntin tietosuojakäytäntö

*/ ?>
*/ ?>
*/ ?>