Silent Disco

Kuopion Musiikkikeskus 29.4.2019

Me Kuopion kaupungin vertaistiedottajat kävimme maanantaina 29.4.2019 järjestetyssä Silent Discossa. Tämän discon ideana oli, että jokainen saa kuunnella omaa musiikkiaan omilla kuulokeillaan ja tanssia tanssilattialla. Discossa oli myös paljon muuta aktiviteettia.

1.jpgTässä tunnelmaa discosta. Kuva: Nana Nissinen 2019

Tunnelmia discosta

Alusta alkaen oli hyvä meininki. Hyvän vaikutelman sai heti. Huomasi, että aktiviteetteja oli ympäri discoa. Tilat oli koristeltu hienosti, ja kaikille löytyi varmasti tekemistä. Disco oli tarkoitettu kaikille yli 13-vuotiaille, ja paikan päällä oli paljon eri ikäisiä. Henkilökuntaa oli paljon ja apua oli helppo kysyä. Discossa oli myös erilaisia tanssiesityksiä.

2.jpgDiscotunnelmia. Kuva: Nana Nissinen 2019.

Haastattelimme tapahtuman juontajaa

Haastattelimme tapahtuman juontajaa Eeviä. Kysyimme häneltä muutaman kysymyksen ja tässä tulisi vastaukset:

Kysyimme ensiksi mitä discossa voisi tehdä. 3.jpg ”Discossa pystyy tanssimaan, hengailemaan, pelaamaan pelejä, kuuntelemaan musiikkia ja nauttia kahvilan antimista” Eevin mukaan idea on lähtenyt nuorten toiveesta valita itse omat kappaleensa discoon.

Tapahtumaa mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa oli mm. Vamos Kuopio, Kuopion Kaupunki, Nuorisopalvelut, Kehitysvammaisten tukiliitto ja sponsorit. Sekä nuoret ja nuoriso-ohjaajat.

Aktiviteetit

Tanssin lisäksi discossa pystyi pelaamaan pelihuoneessa erilaisia pelejä kuten lautapelejä ja pleikkarilla, tiloissa oli myös paljon oleskelu mahdollisuuksia, pystyi ottamaan ikimuistoisia valokuvia polaroid-kameralla, sekä nälän tai janon iskiessä löytyi myös buffet. Jos halusi erilaisen disco meiningin, paikalla oli myös bile teltta. Ympäri paikkaa oli soittolista suosituksia, se oli hyvä.

Ylipäätään aktiviteetteja löytyi kaiken ikäisille.

Teksti: Nana Nissinen ja Milla Nissinen

"Kirjoittajat toimivat Kuopion kaupungin nuorisopalveluiden vertaistiedottajina, lue lisää Kuopion vertaistiedottamisesta tämän linkin kautta."

Jaa: