Ajankohtaista

 

Iisalmen kaupungin nuorisopalvelut löytyvät Iisalmen keskustan ytimestä, linja-autoasemalta. Nuorten tila Luukku löysi paikkansa linja-autoaseman päädystä jo loppukeväällä 2018, etsivä nuorisotyö siirtyy vuodenvaihteen jälkeen Luukun naapuriin ja siinä samalla muut nuorisopalvelujen toiminnat ohjaajien toimistoineen sijoittuvat entisiin Näppäränäpin tiloihin, Luukun naapurissa sekin. Nuorisopalvelujen koordinaattorin toimisto sijaitsee Ylä-Savon Ohjaamossa citykäytävällä leffateatterin vieressä.

Uudet tilat alkavat olla remontin osalta valmiit ja ne päästään viimeistelemään valmiiksi asti. Uuden tilan avajaiset ja nimikilpailun käynnistyminen ovat jo siis jännittävän lähellä!

Luukku avaa ovensa 2.1 ja on avoinna ma-pe klo 7.30-9.30 ja 13-19. Ryhmätoiminnat käynnistyvät viikkojen 2 ja 3 aikana, kirjastolla järjestettävät toimintatiistait löytyvät jo tapahtumakalenterista, talvilomalla tapahtumaa ja reissua luvassa sekä 7. ja 8. luokkalaisiin liittyvät TWIST-kesätyökuviot hakuaikoineen ja haastatteluineen kuuluvat nuorisopalvelujen kevätkauteen. Seuraa siis aktiivisesti po1ntin sivujamme ja somea niin tiedät mitä, missä, milloin tapahtuu!

 

Onnekasta alkanutta vuotta!

 

Collage_2018-12-20_10_02_54[1].jpg

Vielä on vähän karun näköinen ilmestys, mutta uusi vuosi ja uusi ilme ;)