Kamupartio

Mikkelin kaupungin nuorisotyöntekijät yhdessä täysi-ikäisten vapaaehtoisten kanssa partioivat juhlapyhinä Mikkelin kaduilla ja puistoissa nuorten keskuudessa huolehtien osaltaan alle 18-vuotiaiden turvallisuudesta.

Käytännössä kamut auttavat nuoria tarvittaessa esimerkiksi pienimuotoisella ensiavulla ja huolehtivat, ettei kukaan jää heitteille eli huolehtivat nuoria kotiin ja/tai sairaalaan. Kamupartiolaisilta nuorella on mahdollisuus tulla hakemaan apua joko itselleen tai kaverilleen. Nuorta kuunnellaan ja tuetaan ja tarvittava apu varmistetaan.

IMG_0599.JPG

Seuraavan kerran kamut ovat liikenteessä koulujen päättäjäisiltana 1.6.2019.

Lisätietoja koulujen päättäjäisillan kamupartiosta antaa Assi Herttuainen, 050 581 2361, etunimi.sukunimi@mikkeli.fi. 

Kamuista kiinnostuneet täysi-ikäiset voivat tulla mukaan täyttämällä oheisen lomakkeen ja lähettämällä sen. Eri päiville on kaikille omat ilmoittautumisensa. Kamuillessa kannattaa pukeutua erittäin lämpimästi!

Nuorisopalvelut järjestää perehdytyksen vapaaehtoisille ennen partiointia. Nuorisoalaa opiskeleville kirjoitamme todistuksen pyydettyä osallistumisesta.

 

Liity rohkeasti joukkoon, nuorten eteen tehty työ palkitsee moninkertaisesti!

”Jokaisen vanhemman pitäisi vähintään kerran elämässään käydä katsomassa nuorten meininkiä Vappuna, Uutena vuotena tai koulujen päättäjäisinä. Se on silmiä avaava kokemus.”

(Nainen, 38 vuotta, kaksi lasta)

Ilmoittaudu mukaan:

Jaa

 1.6.2019 koulujen päättäjäisilta
 Kyllä
 Ei
 Kyllä
 Ei

Captcha-koodi Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.

Po1nt tietosuojan löydät täältä