Aktivointiraha

Aktivointiraha on nuorisovaltuusto Piston jakama avustus

Aktivointirahan hakeminen

Aktivointirahaa myönnetään talotoimi- ja oppilaskuntien (opiskelijayhdistykset) erilaisiin pienimuotoisiin projekteihin, joissa oppilaiden/nuorten rooli on aktiivinen. Projektin tulee olla oppilaiden/nuorten itsensä suunnittelema, toteuttama ja arvioima. Projektissa voidaan tehdä yhteistyötä muiden paikallisten tahojen kanssa kuten: nuorisotoimen, järjestöjen tai seurakunnan kanssa. Projekti voi olla yhden tahon tai sitten useamman koulun/nuorisotilan yhteinen. Aktivointirahaa voidaan myöntää 1-300 euroa per projekti, useamman tahon projektille 500 euroon asti.

Aktivointirahaa voi hakea ympäri vuoden. Hakemukset käsitellään Pieksämäen nuorisovaltuusto Piston kokouksissa. Vuoden 2019 hakemukset lähetettävä keväällä 22.4. mennessä sekä syksyllä 7.10. mennessä. Pisto päättää harkintansa mukaan tuen myöntämisestä ja määrästä. Myönnetyn tuen saa käyttöönsä sille osoitetulle tilille ja rahan käytöstä tehdään vapaamuotoinen raportti ja toimitetaan kuitit Pistolle projektin päättymisen jälkeen. Avustusta myönnetään vuosittain nuorisotoimen määrärahojen puitteissa.

 

Lisätietoja:

Pia Niilo-Rämä
Erityisnuorisotyöntekijä
044 588 3419
pia.niilo-rama(at)pieksamaki.fi

Aktivointirahahakemus

Voit hakea aktivointirahaa tällä lomakkeella (PDF).

Täytä aktivointirahahakemus ja toimita se nuorisotoimeen. Valitse ”Täytä ja allekirjoita” ja ”Lisää teksti”, niin voit kirjoittaa PDF-tiedostoon ja tulostaa sen.

Voit myös hakea aktivointirahaa alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Lomake lähetetään PISTOlle käsiteltäväksi.Captcha-koodi Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.