Muut

KYSYMYS

Meillä oli syksyn alussa lukiossa semmoiset naamiaisbileet. Päätettiin pukeutua parin kaverin kanssa sinne vauvoiksi ja sit tuli tilattua netistä kaikkia vauvatarvikkeita. Kokeilin sit yks ilta huvikseen, mahtuuko aikuistenvaippa mulle päälle. Se vaippa tuntui tosi hyvältä ja turvalliselta ja pidin sitä sit koko illan päällä. Sen jälkee oon noin kerran viikossa oleskellu vaipoissa ja juonut maitoa tuttipullosta. TIiän ettei tän ikäsen pitäis tehä näin mut en osaa lopettaakaan. Oon pari kertaa pissinytkin niihin vaippoihin, se on tuntunut hyvältä mutta hävettänyt jälkeenpäin. TYkkään vaa siitä turvallisesta ja vauvamaisesta olosta mikä tulee. Muuten oon ihan normaali nuori nainen. Onko tästä mulle jotain haittaa ja mistä tässä ees on kyse?

 

- Cornflake

VASTAUS

Kiitos kysymyksestäsi Cornflake!

Et varmasti ole ainut, joka kokeilee/ käyttää rooliasuja ja kokee niitä käyttäessä jonkinlaista mielihyvää. Asia on niin pitkään ok, kun itse koet sen olevan niin. Jos sinua asia mietityttää ja haluat syvemmin keskustella aiheesta, niin kannattaa hakeutua vaikka aluksi terkkarille tai muun ammattilaisen jutuille.

Oletko kuullut koskaan fetismistä?

Fetisismi on seksuaalinen mieltymys, joka kohdistuu asusteisiin, materiaaleihin ja tiettyihin ruumiin osiin. Mahdollinen fetissien kirjo on suuri, ja periaatteessa mikä tahansa voi muodostua fetissiksi. Suurin osa ihmisistä kokee fetisististä mielihyvää osana seksuaalisuuttaan, osalle se on muodostunut keskeiseksi seksuaalisen mielihyvän muodoksi, ja heistä osa identifioituu fetisisteiksi.

Teksti lainattu osoitteesta:

http://www.pirkanmaanseta.fi/seksuaalisen-suuntautumisen-sukupuoli-identiteetin-ja-seksin-sanastoa/

 

Fetismistä saat myös lisätietoa

www.seta.fi 

Anonyymina voit keskustella sekaisin-chatissa:

www.sekaisin.fi

 

Terveisin, Po1nt/ Tiia