Terveys & ihmissuhteet

KYSYMYS

Moikka :) Oon 17v tyttö, ja oon saanu autokolaris hermovamman. Oon sen takia yökastelija, ja joudun pitämää vaippoja ku nukun. Kastelen vaipan melkei joka yö, eikä paranemiselle oo kovin hyvää ennustetta. Kukaa ei tiedä siitä, se on aika arka paikka mulle. Nyt oon kuiteski ihastunu mukavaan jätkään, mut en tiiä kannattaako ees yrittää. Jotenkii tuntuu, et ei se kuitenkaa ois mun kanssa kun saa lopulta tietää mun ongelmasta. Onkohan tällanen ehdoton ei kaikille pojille?

-  Dolphin

VASTAUS

Hei Dolphin !

Hyvä, että otit yhteyttä. Kysymyksesi on samalla kertaa helppo ja myös vaikea vastattava. Tulee mieleen, että  olet ollut kolarissa, jossa olisi voinut käydä myös pahemmin. Nyt sinulla on hermovamma, joka aiheuttaa yökastelua. Yökastelu on hoidettavissa vaipan käytöllä. Voiko se olla jollekin ongelma ? En voi vastata kenenkään puolesta, mutta uskon niin, että mikäli ihminen oikeasti välittää sinusta ja kunnioittaa sinua, ei vaivallasi ole mitään väliä. Hän hyväksyy sen ja on vaan iloinen, kun saa olla rinnallasi.

Olet vielä nuori, elämä edessä ja ovet avoinna. Älä anna hermovamman rajoittaa elämääsi, vaan nauti ihastumisestasi ja etene niin kuin hyvältä tuntuu. Uskon, että tiedät sitten itse parhaiten, onko ihastuksesi luottamuksesi arvoinen, jolloin voit paljastaa hänelle "pienen salaisuutesi".

Ihanaa kevään odotusta !

 

t: Po1nt / Minna N