My Space, Not Yours!

Tutustu seksuaalioikeuksiin ja pohdi omia rajojasi! Missä sinun rajat menee?
http://www.ihmisoikeudet.net/index.php?page=seksuaalioikeudet

Mikkelissä puututaan seksuaaliseen häirintään ja fyysiseen uhkaan!

Viola – väkivallasta vapaaksi ry ja Mikkelin kaupunki etsivät keinoja ja kehittävät toimintamallia seksuaalisen häirinnän ja fyysisen uhan ennaltaehkäisemiseen vuosina 2015-2017. Hankkeen taustalla ovat kouluterveyskyselyn 2013 tulokset, jossa todettiin nuorten törmäävän näihin ilmiöihin huolestuttavan paljon.

Hankkeessa viedään seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa ja seurusteluväkivaltaa käsitteleviä menetelmiä osaksi yläkoulujen ja toisen asteen oppilaitosten opetusta sekä nuorten palveluja. Koulutusta aiheiden tunnistamiseen ja puheeksi ottamiseen järjestetään koulujen monialaiselle henkilökunnalle sekä muille nuorten kanssa työskenteleville. Oppilaat ovat vaikuttamassa menetelmien käyttöönottamiseen sekä osallistuvat vaikuttamistyöhön kouluympäristössä. Hankkeessa tehdään yhteistyötä myös Mikkelin Ohjaamo Olkkarin kanssa.

Materiaalia on luvassa nuorille, vanhemmille, opettajille ja muille koulun ammattiryhmille ja näihin jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa. 

My Space, Not Yours! -hanke FacebookissaYouTubessa ja Instagramissa.

Mikäli aihe herätti sinussa henkilökohtaista keskustelun tarvetta, niin voit ottaa yhteyttä oman koulusi terveydenhoitajaan tai kuraattoriin tai Olkkarin päivystävään puhelimeen 044 794 3266 (ma-pe klo 9-16).

Hankkeesta lisätietoja antaa ja ideoita vastaanottaa:

Maria Merta
My Space, Not Yours! -hanke
http://www.violary.fi/myspace/
VIOLA - väkivallasta vapaaksi ry
Savilahdenkatu 24
50100 Mikkeli
puh. 044 529 3265
maria.merta@violary.fi

Jaa