Ylä-Savon Ohjaamo  

Pohjolankatu 6 L5, 74100 IISALMI   

 

 

Tervetuloa!   

Ohjaamo_Iisalmi_rgb_1.png

Ylä-Savon Ohjaamo on nuorten palvelupiste Iisalmen ydinkeskustassa. 
Ohjaamoon voit tulla aina kun tarvitset tietoa, neuvoa, ohjausta tai tukea missä tahansa elämäntilanteessa. Autamme niin koulutus-, työ-, kesätyö- tai muissa arjen ja hyvinvoinnin asioissa.
Ylä-Savon Ohjaamo sijaitsee Iisalmessa elokuvateatterin vieressä, osoitteessa Pohjolankatu 6 L 5. Työntekijä on tavattavissa ilman ajanvarausta ma-pe klo 13-16

Ylä-Savon Ohjaamo on Iisalmen kaupungin hallinnoimaa toimintaa ja yksi nuorisopalvelujen työmuoto. Yhteistyössä ovat mukana TE-palvelut, Ylä-Savon Ammattiopisto sekä Ylä-Savon SOTE ky. 

Ilman ajanvarausta ja palvelu on maksutonta

Olitpa sitten 15-kesäinen tai 29-vuotias tai jotain siltä väliltä, meille voit tulla ilman ajanvarausta, laittaa viestin tai soittaa. Ohjaamossa saat henkilökohtaista palvelua ja kuuntelemme juuri sinun tilannettasi ja autamme asioissa eteenpäin. Ohjaamon palvelut ovat maksuttomia.Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita siis Ohjaamosta.                           

Asioiden hoitamista

Ohjaamossa voit käydä myös hoitamassa asioita. Käytössäsi on wi-fi, asiakaspäätteet, skanneri ja tulostin, jolla voit tulostaa maksutta asioiden hoitoon tarvittavia papereita.