Juvan nuorisotoimi

Juvan nuorisotoimi

Juvan nuorisotoimi järjestää monenlaista toimintaa nuorille. Tutustu tarkemmin toimintoihin alla!

Nuorisotila

Juvan nuokkari

Juvan nuokkari on paikka, jonne kaikki nuoret ovat tervetulleita!

Mitä nuokkarilla voi tehdä? Viettää aikaa kavereiden kanssa, jutella tai hengailla ohjaajien kanssa, pelata bilistä tai muita peleja ja vaikka mitä muuta! Tule esimerkiksi kokeilemaan uutta 3D-tulostinta ja VR-laseja!

Toisinaan nuokkarilla on myös ohjattua toimintaa, kuten vaikka leipomista, kokkailua tai kädentaitoja.

Nuokkari sijaitsee Sampolan vesiliikuntakeskuksessa osoitteessa  Hiihtäjäntie 3, käynti nuokkarille talon yläpihan kautta kampuksen puolelta.

Henna Immonen

nuoriso-ohjaaja

050 596 5952
henna.immonen@juva.fi

Erityisnuorisotyö

Etsivä nuorisotyö

Oletko alle 29-vuotias ja pohdit, mistä löytäisit vastauksia mielen päällä oleviin kysymyksiin?

Jos jokin asia askarruttaa, voit jutella siitä etsivän nuorisotyöntekijän kanssa. Etsivä nuorisotyöntekijä auttaa juuri sinua kaikissa asioissa missä kaipaat apua.

Etsivä nuorisotyö on luottamuksellista ja vapaaehtoista. Etsivä nuorisotyöntekijä auttaa sinua esimerkiksi oman juttusi löytämisessä, erilaisten hakemusten ja papereiden kanssa tai vaikkapa työnhakuun liittyvissä jutuissa. Voit tulla etsivän luo vaikka ihan vain juttelemaan.

Henri Hurri

Etsivä nuorisotyöntekijä

040 013 5095
henri.hurri@juva.fi

Harrastukset ja vapaa-aika

Harrasta Juvalla

Harrastuskerhoja ja niiden tarjontaa järjestetään koulupäivien yhteyteen erityisesti lasten ja nuorten harrastustoiveita kuunnellen. Kerhoissa halutaan tarjota mahdollisuuksia kokeilla uusia ja erilaisia harrastuksia. Tavoitteena on, että lapselle tai nuorelle löytyy se itselle mieleisin.

Harrastamisen hankkeen avulla halutaan kehittää hyviä, toimivia käytäntöjä ja toimintoja aikaisempaa koordinoidummin. Hankkeessa korostuu ja vahvistuu koulun, vapaa-aikapalveluiden ja järjestöjen sekä muiden harrastustoimijoiden välinen mutkaton yhteistyö.

Kerhot ovat osallistujille maksuttomia ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tällä hetkellä osassa kerhoissa on vielä vapaita paikkoja.

Lisätietoja kerhoista tullaan lisäämään mahdollisimman pian.

Jani Korhonen

liikuntakoordinaattori

040 751 8262 jani.korhonen@juva.fi

Nuorten vaikuttajaryhmät

Nuoret tiedottajat

Mitä nuoret tiedottajat tekevät? Nuorten tiedottajien päätehtävä on digitaalinen tiedottaminen esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa sekä Po1nt-sivustolla.

Kun toimit nuorena tiedottajana pääset mukaan toiminnan suunnitteluun, oma äänesi tulee kuuluviin ja pystyt aidosti vaikuttamaan asioihin!

Nuoreksi tiedottajaksi voit päästä suorittamalla vertaisohjaajakoulutuksen.

R.A.T.A.S. - nuoret vaikuttajat

Jos sinä saisit päättää millaista tekemistä nuorille järjestetään Juvalla, mitä se olisi? Mietitään ja tehdään yhdessä!

Tule sinäkin mukaan nuorten vaikuttajaryhmään! Saat oman äänesi kuuluviin sekä pääset muokkaamaan sekä toteuttamaan nuorten omaa toimintaa!

Ryhmä on tarkoitettu nuorille, 13 – 19 vuotiaille. Se toimii kiinteässä yhteistyössä nuorten, nuorisopalveluiden ja kunnallisten päättäjien kanssa nuorten osallistumis-, vaikuttamis- ja toimintamahdollisuuksien parantamiseksi.

Haku Nuoriin vaikuttajiin on nyt auki! Hae mukaan täyttämällä lomake: 

Lasten Parlamentti

Alakouluikäisten lasten ikioma vaikuttamiskanava on vuonna 2014 perustettu Lasten Parlamentti. Sen tavoitteena on saada juvalaisten alakouluikäisten lasten mielipiteet kuuluviin. Parlamentti kokoontuu kerran vuodessa käsittelemään koulunkäyntiin, kouluruokailuun, kiusaamiseen tai muihin ajankohtaisiin asioihin liittyviä kysymyksiä.

Henna Immonen

nuoriso-ohjaaja

050 596 5952
henna.immonen@juva.fi

Ajankohtaista

Tänään