Kuopion nuorisopalvelut

Kuopion nuorisopalvelut

Mitä, Miksi, Miten?!
Nuorisotyö on nuorten hyvinvoinnin ja kasvun tukena elämän eri osa-alueilla. Nuorisotyö antaa mahdollisuuden osallistua, järjestää, tutustua, luoda, vaikuttaa, etsiä itseä, löytää vahvuuksia, You name it!

Koska Nuori!
Nuorisotyö on aina nuorilähtöistä  –  Nuoret ideoivat, nuoret tekevät! Siksi toiminta on aina nuorten itsensä näköistä ja siitä on helppo innostua.

Koska Sinä!
Nuorilähtöisyys tarkoittaa sitä, että sinä nuorena määrittelet ja päätät, millaista tukea nuorisonohjaajalta haluat.

Toivottavasti tunnet jo nämä hyvät tyypit!
Kuopion kaupungin nuorisopalveluissa työskentelee noin 30 nuorisonohjaajaa, 8 etsivää nuorisotyöntekijää ja 4 erityisnuorisotyöntekijää. Nuorisonohjaajat tuntevat alueensa, sen nuoret ja aikuiset. Heitä on lupa lähestyä minkä tahansa asian tiimoilta.

Meitä on monta!
Tiesitkö, että nuorisotiloissa ja tapahtumissa on vuodessa noin 250 000 käyntikertaa? Nuorisotiloissa järjestetään vuosittain yli 100 tapahtumaa! Nuorisotiloissa harrastetaan viikon jokaisena päivänä myös järjestöjen ohjaamana.

Ajankohtaista

Klikkaamalla laatikkoa saat lisätietoa aiheesta.

Nuorisopalveluiden kesäleirit

Nuorisopalveluiden kesäleireille ilmoittautuminen on auki 1.-30.4.2024!
kesä

Netarin digifrendi -palvelu

Tukea

Selviytyjät -vertaisryhmä

tukea
Verkkovanhempainilta: Nuoret ja päihteet. Keskiviikko 24.4. klo 18-19. Puhujina Saija Himanka (asiantuntija, Ehyt ry) ja Saija Penttinen (sairaanhoitaja, Nuorten Välkkäri-työryhmä, Eloisa). Kaksi kuvaa silmälasipäisistä naisista. Toisella naisella harmaat hiukset ja toisella naisella huivilla peitetty pää.

Verkkovanhempainilta

tukea

Tapahtumat

Tänään