Kuopion nuorisopalvelut

Kuopion nuorisopalvelut

Mitä, Miksi, Miten?!
Nuorisotyö on nuorten hyvinvoinnin ja kasvun tukena elämän eri osa-alueilla. Nuorisotyö antaa mahdollisuuden osallistua, järjestää, tutustua, luoda, vaikuttaa, etsiä itseä, löytää vahvuuksia, You name it!

Koska Nuori!
Nuorisotyö on aina nuorilähtöistä  –  Nuoret ideoivat, nuoret tekevät! Siksi toiminta on aina nuorten itsensä näköistä ja siitä on helppo innostua.

Koska Sinä!
Nuorilähtöisyys tarkoittaa sitä, että sinä nuorena määrittelet ja päätät, millaista tukea nuorisonohjaajalta haluat.

Toivottavasti tunnet jo nämä hyvät tyypit!
Kuopion kaupungin nuorisopalveluissa työskentelee noin 30 nuorisonohjaajaa, 8 etsivää nuorisotyöntekijää ja 4 erityisnuorisotyöntekijää. Nuorisonohjaajat tuntevat alueensa, sen nuoret ja aikuiset. Heitä on lupa lähestyä minkä tahansa asian tiimoilta.

Meitä on monta!
Tiesitkö, että nuorisotiloissa ja tapahtumissa on vuodessa noin 250 000 käyntikertaa? Nuorisotiloissa järjestetään vuosittain yli 100 tapahtumaa! Nuorisotiloissa harrastetaan viikon jokaisena päivänä myös järjestöjen ohjaamana.

Ajankohtaista

Klikkaamalla laatikkoa saat lisätietoa aiheesta.

Netarin Digifrendi-palvelu

Netarin Digifrendi-palvelu

Kahdenvälistä tukea sinulle, alle 21-vuotias nuori!
Digifrendi-palvelu on auttanut jo yli 70 nuorta, jotka ovat kokeneet tarvetta puhua luottamuksella, omista asioista, pidempään yhden aikuisen kanssa. Mukaan voi hakea koska tahansa!
Lisätietoa

Kuopiolaiset juhlivat itsenäisyyspäivänä Musiikkikeskuksella

Kaikille kuopiolaisille avoin itsenäisyyspäivän juhla

Tiistaina 6.12.2023 Kuopion Musiikkikeskuksella.
Kahvitus yleisölle klo 12 Valohallissa. Itsenäisyyspäivän juhla konserttisalissa klo 13.
Juhlan teemana on tänä vuonna lapset ja nuoret eli Hyvä tulevaisuus. Juontajina toimivat Johanna Lintukoto ja Simeoni Leksis.
Ohjelma

Tapahtumat

Tänään