Puumalan nuorisotoimi

Nuorisovaltuusto

Seuraava kokous perjantaina 6.10.2023 klo 18 nuorisotalolla.

Nuorisovaltuusto on Puumalassa asuvien tai Puumalassa kirjoilla olevien nuorten vaikutuskanava kunnan päättäjien suuntaan.
Nuorisovaltuusto kertoo nuorten mielipiteitä ja tekee aloitteita nuorten tarvitsemista palveluista sekä järjestää itse tapahtumia ja suunnitelmia nuorille tärkeistä asioita.

 

Nuorisovaltuuston toimikausi on yksivuotinen (1.1.–31.12.2023). Nuorisovaltuuston jäseneksi voivat ilmoittautua 7. lk – 18 -vuotiaat nuoret, joiden kotikunta on Puumala tai jotka opiskelevat Puumalan yhtenäiskoulussa.

 

Nuorisovaltuusto kokoontuu noin joka toinen kuukausi. Kokouksista ei makseta palkkiota, mutta kokousten yhteydessä järjestetään ruokailu. Nuorisovaltuuston toimintaan varataan kunnan talousarvioon oma toimintamääräraha, jonka käytöstä nuorisovaltuusto päättää.

 

Nuorisovaltuustossa sana on vapaa, mietitään yhdessä, miten nuorten ideat ja toiveet saadaan toteutettua! Nuorisovaltuustossa oleminen ei ole jäykistelyä vaan asioita hoidetaan rennolla, mutta asiallisella otteella.

Nuorisovaltuuston sihteerinä ja esittelijänä toimii vapaa-aikasihteeri Virpi Tuovinen. Kokouksissa on puheoikeus myös nuoriso-ohjaaja Riina Auvisella.

 

Nuorisovaltuuston kummivaltuutettuja ovat kunnanvaltuuston jäsenet Laura Pitkonen ja Lauri Kotsalainen.

Kuvakollaasi skeittaajista

Jäsenet 1.1.-31.12.2023

Lukas Rantala

Puheenjohtaja

Maija tuovinen

Varapuheenjohtaja

Vilma Kyllönen

Eeva Luukkonen

Niko Luukkonen

Lumi Malinen

Siiri Tarhonen

Sinna Ahonen

Ronja Hämäläinen

Virpi Tuovinen

Vapaa-aikasihteeri

050 375 8569 virpi.tuovinen@puumala.fi

Riina Auvinen

nuoriso-ohjaaja, etsivä nuorisotyöntekijä

050 432 1643 riina.auvinen@puumala.fi