Ladataan Tapahtumat
joukko savisia nuoria kuuntelemassa ohjeistusta seuraavaan aktiviteettiin

Kysely ja arvonta

helmikuu 12 - helmikuu 25

❌Kyselyyn vastaaminen on päättynyt ❌

Arvonta on suoritettu 27.2 ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Saatekirje

Hei!

Olen Sanna Väisänen ja opiskelen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa viimeistä vuotta yhteisöpedagogiksi. Teen opinnäytetyönä tutkimusta Po1ntille nuorten motivaatioista Po1ntin vertaisnuoritoimintaa kohtaan.

Tavoitteena on kartoittaa sitä, mitkä tekijät motivoivat nuoria osallistumaan vertaisnuoritoimintaan ja mitkä tekijät nuoret kokevat esteenä osallistumiselle. Kysely on tarkoitettu 13–29-vuotiaille ja linkki siihen löytyy tämän saatekirjeen alta.

Vertaisnuoritoiminta Po1ntissa on vapaaehtoistoimintaa, jonka tavoitteena on saada nuorten ääntä kuuluviin Po1ntin verkostossa. Vertaisnuorten tarkoitus Po1ntissa on luoda sosiaaliseen mediaan sisältöä “nuorilta nuorille” -mallilla sekä ottaa kantaa yhteiskunnallisiin ja nuorten elämään liittyviin asioihin. Vertaisnuoritoiminta täydentää Po1ntin verkostoa ja palvelukokonaisuutta.

Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin ja kysely on anonyymi. Vastauksia ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin opinnäytetyöni tekoon.

Halutessasi voit kirjoittaa kyselyn loppuun sähköpostisi tai puhelinnumerosi osallistuaksesi arvontaan, josta voit voittaa Ticketmasterin lahjakortin tai Po1ntin tuotepaketin. Sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa ei käytetä muuhun tarkoitukseen, kuin arvonnan suorittamiseen ja tiedot poistetaan heti, kun arvonta on suoritettu. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Halutessasi voit lukea tietosuojaselosteen, joka löytyy kyselyyn johtavan linkin vierestä alta. Vastaathan kyselyyn 25.2.2024 mennessä.

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä:

Sanna Väisänen

bsava020@edu.xamk.fi

Share This Event

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tiedot

Alkaa:
12 helmikuun
Loppuu:
25 helmikuun
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Po1nt