Ladataan Tapahtumat
kaksi vapaaehtoista henkilöä istuu tuoleilla edessään kierrätysastiat, joihin on lajiteltu niihin kuuluvia asioita

Resurssiviisas Kuopio-kysely

marraskuu 10 - marraskuu 22

Miten kaupunki voisi tukea kuntalaisia siirtymisessä kestävämpään elämään – vaikuta osallistumalla Kuopion resurssiviisausohjelman päivitystyöhön! 

Kuopiossa päivitetään parhaillaan kaupungin resurssiviisausohjelmaa. Resurssiviisaus on kykyä käyttää erilaisia resursseja, kuten luonnonvaroja, raaka-aineita, energiaa sekä tuotteita ja palveluita, harkitusti ja hyvinvointia sekä kestävää kehitystä edistävällä tavalla. Kuopion tavoitteena on hiilineutraalius vuonna 2030 sekä olla jätteetön ja kestävän kulutuksen kaupunki vuoteen 2050 mennessä.

Kaupungin alueelliset ympäristönsuojelupalvelut päivittävät parhaillaan resurssiviisausohjelmaa. Ohjelmaan kootaan tärkeimmät tavoitteet ja toimenpiteet, joiden avulla kaupunki voi omassa toiminnassaan turvata Kuopiolle resurssiviisaan tulevaisuuden.

Kuopiolaisilla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa resurssiviisausohjelman sisältöön vastaamalla lyhyeen kyselyyn. Kyselyssä voi antaa oman mielipiteensä siitä, millä osa-alueilla kaupunki voisi parhaiten tukea kuntalaisia siirtymisessä resurssiviisaampaan elämään. Kysely on avoinna keskiviikkoon 22.11.2023 saakka ja kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon elokuvasarjalippua (arvo 53 €/kpl).

 

 

Share This Event

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tiedot

Alkaa:
10 marraskuun
Loppuu:
22 marraskuun
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://bit.ly/kuopiokysely

Tapahtumapaikka

Kuopio