Nuorisovaltuusto

Nuorisovaltuusto edustavaa kunnan nuoria kunnallisessa päätöksenteossa. Nuorisovaltuuston tehtävänä on tuoda nuorten ääni kuuluviin, ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin sekä tehdä aloitteita ja kannanottoja.

Nuorisovaltuusto kokoontuu Enonkoskella neljästä kuuteen kertaa vuodessa. Kokouksista ei makseta palkkiota, mutta kokousten yhteydessä järjestetään ruokailu. Nuorisovaltuuston toimintaan varataan kunnan talousarvioon oma määräraha, jonka käytöstä nuorisovaltuusto saa päättää.

Nuorisovaltuustossa mietitään yhdessä, miten nuorten ideat ja toiveet saadaan toteutettua ja kuinka nuoret voivat vaikuttaa Enonkosken kunnan asioihin. Nuorisovaltuustossa oleminen ei ole jäykistelyä vaan asioita hoidetaan rennolla, mutta asiallisella otteella. 

Kolme nuorta katsoo auringonlaskua kaupungin yli kaiteen takaa. Nuorilla on nostettu kädet ilmaan ja auringonsäde luo halo efektin keskelle kuvaa. Avainsanoja: ilo, kesä, kesäloma, kaveruus, vapaa-aika, luonto, retki

Jäsenet

Ida tissari
  • Puheenjohtaja
  • Etelä-Savon hyvinvointialueen nuorisovaltuuston jäsen
eemeli kapanen
  • Varapuheenjohtaja
Vera tissari
Vihtori savolainen
Anton Sopanen
Aino pesonen
Jere karvinen
Pyöreä läpinäkyvä Po1ntin logo, jonka yksityiskohdat ovat mustia. Logo muistuttaa pyöreän leimasimen jälkeä. Logon yläosan kaarta muotoilleen lukee mustalla teksti po1nt.fi. Ympyrän keskellä on musta rekisterikilpimäinen tausta hieman vinossa, ja siinä lukee Po1nt. Ympyrän alareunassa kaarta mukaillen on kolme tähteä, joista keskimmäinen on isoin.

Anni Jouslahti

Nuorisotyöntekijä

044 345 3036
anni.jouslahti@enonkoski.fi
Discord: anni1532

Pöytäkirjat