Ladataan Tapahtumat
Nuori nainen istuu kädet sylissään. Hänellä on pitkät punaisenruskeat hiukset, vaalea farkkutakki, harmaa huppari ja tumman sävyiset housut, sekä paksu musta hiusdonitsi kädessään. Oikealla etualalla näkyy toinen henkilö, joka istuu myös kädet sylissään.

Kuopio: Walk in terapia

marraskuu 18

 

Walk in terapia on maksutonta ratkaisu- ja voimavarakeskeistä lyhytterapiaa, joka on suunnattu erityisesti alle 30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Walk in terapia on käynti kerrallaan -terapiaa. Tapaamiseen on varattu aikaa 45min.

Walk in terapia sopii kaikille, jotka kokevat tarvetta keskustella. Tapaamisessa käsitellään niitä asioita, joista asiakas haluaa puhua. Walk in terapia sopii esimerkiksi elämän solmukohtien, kriisien, haasteiden, elämän suunnan pohtimisen, oman identiteetin, ihmissuhteiden tai vaikkapa tunne-elämän kysymysten käsittelyyn. Keskustelemaan voi tulla, oli asia pieni tai iso. Walk in terapia ei ole mielen sairauden hoitoa, mutta siitä voi olla apua mielen sairauden kanssa pärjäämiseen esimerkiksi tilanteessa, joissa nuori odottaa pääsyä psykoterapiaan.

Tapaamisessa työskennellään ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmillä. Nämä tavat painottavat vahvuuksien tunnistamista, ratkaisujen rakentamista menneisyyden pohtimisen sijaan, tulevaisuuden toivotun tilanteen kuvaamista sekä tavoitteiden ja keinojen pohtimista.

Walk in terapiaan voi vain saapua päivystysaikana ilman ajanvarausta tai lähetettä. Keskustelu on asiakkaan halutessa nimetöntä, eikä käynnistä jää asiakkaaseen liittyviä kirjauksia.
Terapeutilla on soveltuva pohjakoulutus sekä lyhytterapeutin pätevyys/lyhytterapeuttiopiskelija.

Aika ja paikka:
Tiistaisin klo 16-18
Ohjaamolla (Torikatu 5, Kuopio)

Kysy lisää:
Marjut Leskinen
marjut.a.leskinen@kuopio.fi
044 718 2008

Lisätietoja:
kuopio.fi/ohjaamo
ohjaamo@kuopio.fi
044 718 1807

Share This Event

36019651
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Tiedot

Päivämäärä:
18 marraskuun , 2025
Aika:
16:00 - 18:00
Sarjat:
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Kuopio Ohjaamo
Torikatu 5
Kuopio, 70110 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto