Ladataan Tapahtumat
Nuori nainen istuu kädet sylissään. Hänellä on pitkät punaisenruskeat hiukset, vaalea farkkutakki, harmaa huppari ja tumman sävyiset housut, sekä paksu musta hiusdonitsi kädessään. Oikealla etualalla näkyy toinen henkilö, joka istuu myös kädet sylissään.

Varkaus: Walk in terapia

lokakuu 24

Walk in terapia -palvelu  Varkaudessa viikoittaisena torstaisin  klo 16.15-18 osoitteessa Osmajoentie 28, Ohjaamon tiloissa.

Walk in terapia on maksutonta ja nimetöntä mielen hyvinvointia tukevaa matalan kynnyksen mielenterveysapua, joka on suunnattu erityisesti yläkouluikäisistä 29-vuotiaisiin.

Walk in terapia on ratkaisu- ja voimavarakeskeistä lyhytterapiaa. Walk in terapia on käynti kerrallaan terapiaa. Terapiassa voi halutessaan käydä useammankin kerran. Uudessa istunnossa saattaa kuitenkin olla eri terapeutti. Terapiaan voi saapua päivystysaikana ilman ajanvarausta tai lähetettä. Keskustelemaan voi tulla elämäntilanteeseen liittyen – olipa huoli suuri tai pieni. Keskustelemaan voi tulla esimerkiksi elämäntilanteeseen liittyvistä haasteista, kriiseistä, ihmissuhteisiin liittyvistä asioista tai tunne-elämän kysymyksistä. Keskustelu on asiakkaan halutessa nimetöntä, eikä käynnistä jää asiakkaaseen liittyviä kirjauksia.

Palvelun tarjoavat yhteistyössä Varkauden kaupunki ja Varkauden seurakunta.

 

Lisätietoa:
https://www.lastenjanuortenkeskus.fi/walk-in-terapia-2/

ja Ohjaamosta
Ohjaamonpalvelukoordinaattori Suvi Mikkonen
0417316283
suvi.m.mikkonen@varkaus.fi

Walk in terapia Instagramissa: @walkinterapiawarkaus

 

Share This Event

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tiedot

Päivämäärä:
24 lokakuun
Aika:
16:15 - 18:00
Sarjat:
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Varkaus Nuorten Talo
Osmajoentie 28 B
Varkaus, 78200 Finland
+ Google Map