Ladataan Tapahtumat
Nuoret pelaavat jääkiekkoa luistelukentällä. Taustalla iso vuori ja puita.

Kuopio: HyperHiihtoloman Liikunnallinen päiväleiri

maaliskuu 05 - maaliskuu 08

HyperHiihtoloma: Liikunnallinen päiväleiri

Kuopion nuorisopalvelut järjestää hiihtolomalla 5.3.-8.3.2024 3.-6.-luokkalaisille liikunnallisen päiväleirin. Leiri tarjoaa neljä erilaista liikunnallista päivää, joiden aikana pääset ohjatusti tutustumaan kaupunkimme liikuntapaikkoihin ja harrastusmahdollisuuksiin. Lisäksi leirillä on nuorisonohjaajien järjestämää toimintaa erilaisten pelien ja leikkien muodossa. Leiripäivät sisältävät leiriläisille myös ruokailun.

Leiri on tarkoitettu kaikille liikunnasta kiinnostuneille nuorille. Leiriläisten tulisi sitoutua kaikille leiripäiville, mutta ainakin vähintään kahdelle päivälle. Näin voimme täyttää vapaat leiripaikat täyteen ja mahdollistaa mahdollisimman monelle nuorelle osallistumisen leiritoimintaan. Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leiripäivän aikana liikumme yhdessä Kuopion kaupunkialueella käyttäen julkisia kulkuneuvoja. Huomioithan, että päivän aloitus ja lopetuspaikat vaihtuvat päivittäin, näistä lähetämme tarkemmat tiedot ilmoittautuneille. Leiri on maksuton. Osallistujat ovat vakuutettuja järjestäjän toimesta.

Ilmoittautumaan pääset tästä. Ilmoittautuminen on auki 12.2.-23.2.2024.

Lisätietoa nuorisonohjaajilta: Roni Helmi +358 44 718 2690 tai Jade Jauhiainen +358 44 718 2693

Share This Event

593265
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Tiedot

Alkaa:
5 maaliskuun
Loppuu:
8 maaliskuun
Tapahtumaluokat:
, , , ,
Kotisivu:
https://www.kuntapalvelut.fi/kuopio/course.php?l=fi&t=2048

Tapahtumapaikka

Kuopio