Leppävirran nuorten palvelut

Päiväleirit

Nuokkarin päiväleiri 4.-8.3.2024

Nuorten palvelut järjestää 4.-8.3.2024 klo 9-14 päiväleirin alakouluikäisille lapsille.  Leiri sisältää monipuolista elämyksellistä ohjelmaa sekä erilaisia pelejä, leikkejä ja kivaa yhdessä tekemistä. Leirille tarvitset mukaan säänmukaiset vaatteet ja iloisen mielen. Leiripäivien aikana tarjotaan lämmin ruoka. Leiri on maksuton.

Mukaan leirille mahtuu 25 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää leirin sääntöihin sitoutumista.

 

Ilmoittautuminen leirille aukeaa tammikuun alussa.

Jonna Ruotsalainen

yhteisöohjaaja

044 790 6006
jonna.b.ruotsalainen
@leppavirta.fi

Kesäleppis

Lasten aktiivinen ja maksuton kesäpuisto Kesäleppis kaikki lapset, nuoret ja lapsiperheet viettämään mukavia kesäpäiviä Leppäkertun koulun piha-alueelle.

KesäLeppis on avoinna niin kuntalaisille, kesäasukkaille kuin matkailijoillekin. Päivät koostuvat vapaasta oleskelusta, polkuautoilusta, vaihtuvasta ohjatusta toiminnasta sekä omatoimisista toimintapisteistä. Toiminta on pääosin maksutonta, mahdollisista maksullisista toiminnoista ilmoitetaan erikseen.

KesäLeppis ei ole lapsiparkki vaan jokainen voi tulla ja mennä vapaasti omien aikataulujen mukaan ilman ennakkoilmoittautumisia. Alle 8-vuotiaat lapset ovat tervetulleita mukaan oman aikuisen kanssa, sitä vanhemmat voivat osallistua toimintaan myös ilman omaa aikuista.

Kaikille avoin Kesäleppis on auki jälleen heinäkuussa 2024

Kuva piirretystä leppäkertusta, jonka selkämys on värikkäitä raitoja. KesäLeppiksen logo

Inka Luostarinen

nuoriso- ja hyvinvointikoordinaattori

044 790 6092
inka.luostarinen@leppavirta.fi