Leppävirran nuorten palvelut

Walkers Leppävirta

Walkers tuo lisää turvallisia aikuisia Leppävirran nuorten arkeen
Walkers Leppävirta logo, sinivalkoinen

Leppävirran kunta haluaa strategiansa mukaisesti panostaa kaikenikäisten kuntalaisten hyvinvointiin ja turvallisuuteen, sekä tarjota hyvää elämänlaatua. Kunnan Nuorten palvelut tekevät arvokasta, monipuolista ja ihmisläheistä työtä nuorten hyvinvoinnin eteen, joten Walkers-toiminta on erinomainen lisä nuorten kohtaamiseen. 

Nuoria kohdataan Walkers-toiminnassa useilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea, lähimpänä Varkaudessa ja Savonlinnassa. Kaikki nuoret ovat tervetulleita mukaan, ja aikuiset kohtaavat heitä hyvällä ja reilulla asenteella. Tarvittaessa nuorille tarjotaan syvällisempää tukea ja ohjausta elämäntilanteeseensa.

 

 

KÄY VASTAAMASSA VALTAKUNNALLISEEN WALKERS-ASIAKASKYSELYYN

Lomakekyselyä tullaan hyödyntämään Walkers-toiminnan paikalliseen ja valtakunnalliseen kehittämiseen ja tiedon keräämiseen siitä, mitä Walkers merkitsee tähän kyselyyn vastanneille nuorille.

Kysely on tarkoitettu yli 13-vuotiaille nuorille. Kyselyyn voi vastata huhtikuun ajan.

Nyt tarvitaan tavallisia aikuisia - Tule nuoruuden turvaajaksi!

Nuoret tarvitsevat kasvunsa tueksi aikuisten aikaa ja läsnäoloa. Walkers -toiminnassa aikuiset kohtaavat nuoria reilulla asenteella. Nuorisotyön ammattilaiset ja vapaaehtoistyöntekijät ovat läsnä ja viettävät aikaa nuorten kanssa sekä kohtaamispaikoissa, että nuorten pariin jalkautuen. 

 

Voisitko Sinä olla yksi heistä? 

 

30-vuotis juhlaa viettävä Walkers -toiminta on tällä hetkellä 14 paikkakunnalla, ja vapaaehtoistyöntekijät ovat tärkeässä roolissa kaikilla niillä.  

 

Lue lisää Walkers -toiminnasta, hae mukaan vapaaehtoiskoulutukseen ja tule nuoruuden turvaajaksi! Seuraava koulutus järjestetään 23.5.2024. 

 

Voit olla nuoruuden turvaaja myös tukemalla Walkers -toimintaa taloudellisesti: lahjoita haluamasi summa mobilepay -numeroon 10780. Kiitos!

Valkoisella pohjalla sininen kehys ja musta jalanjäljen kuva. Teksti kertoo mitä on Walkers toiminta

Ota yhteyttä

Marko Räsänen

nuoriso-ohjaaja

040 566 4630
marko.rasanen@leppavirta.fi

Minna Lahtela

Valtakunnallinen
Walkers-toimintavastaava
Aseman Lapset ry

040 777 8683
minna.lahtela@asemanlapset.fi