Mikkelin nuorisopalvelut

Kesätoiminta

Leirit ja tapahtumat

Syysloma 2023

Kesätyöt ja työpaikat

Mikkelin kaupungin kesätyöhaku on päättynyt 28.2.2023.

Kesätyö – Ketä palkataan

Kesätyöntekijällä tarkoitetaan lomakautena 2.5. – 30.9.2023 kesätyöntekijäksi määräajaksi palvelukseen otettua koululaista, opiskelijaa tai muuta nuorta, jolta puuttuu alan ammattitutkinto tai ammattitaito. Mikkelin kaupunki palkkaa kesätöihin vähintään 15 vuotta täyttäneitä, mikkeliläisiä koululaisia ja opiskelijoita (peruskoululaisia, lukiolaisia ja ammatillisen toisen asteen opiskelijoita) ja tietyissä tehtävissä ammattikorkeakoululaisia ja yliopisto-opiskelijoita. Kesätöiden hakuaika oli 1.-28.2.2023.

Miten ilmoitamme

Kesätyövalinnat tehdään pääosin maalis-huhtikuun aikana. Kaupungin yksiköt ja yhteistyökumppanit ilmoittavat valinnoistaan. Kaikille kaupungin kesätyötä hakeneille ilmoitetaan hakemuksessa mainittuun sähköpostiin viikolla 16 kaupungin kesätyövalintojen tilanne.

Kesätyöntekijöiden palvelussuhde ja kuukausipalkka

Kesätyöntekijöiden palvelussuhde on pääosin noin kuukauden mittainen. Kesätyöntekijöille tehdään työsopimus, joka allekirjoitetaan molemminpuolisesti. Kuukausipalkka on yleistyöajassa 967,00 euroa ja toimistotyöajassa 901,00 euroa. Työnjohdon avustavissa tehtävissä ja erityistehtävissä kuukausipalkka on 1233,00 euroa. Palkkataso on määritelty kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimus (KVTES) mukaisesti. 

Kesätöiden hakeminen

Kesätöitä haetaan kirjautumalla Kuntarekryn rekrytointijärjestelmään, jonne hakijan on rekisteröidyttävä. Järjestelmään luodaan oma käyttäjätunnus ja salasana ja ne tulee säilyttää huolellisesti. Haun käynnissä ollessa hakemuksen tietoja voi muuttaa omilla tunnuksilla osoitteessa www.kuntarekry.fi – Kirjaudu. Jos olet jo rekisteröitynyt aiemmin Kuntarekryyn ja sinulla on tunnukset, niin pääset kirjautumaan niillä suoraan järjestelmään.

Kesätyötä varten täytetään vain yksi hakulomake, lomakkeella kysytään missä yksikössä työskentelisit mieluiten, toiseksi mieluiten sekä oletko kiinnostunut työskentelystä muissa yksiköissä. Terveys- ja ympäristötarkastajan tehtäviin on erilinen oma hakulomakkeensa. Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, hakemus lähetetään painikkeesta Lähetä hakemus. Hakijan sähköpostiosoitteeseen tulee vahvistus hakemuksen tallentumisesta Kuntarekry- järjestelmään. Jos viestiä ei tule muutaman tunnin kuluessa, kannattaa tarkistaa, että viesti ei ole joutunut sähköpostilaatikon roskapostikansioon. Mikäli viestiä ei löydy roskapostikansiostakaan, ota yhteyttä osoitteeseen rekrytointi(at)mikkeli.fi. Mikkelin kaupungin kesätyörekrytoinnissa tarkistetaan, että hakemus on saapunut onnistuneesti perille.

Kesätyösetelit

Kesätyöpaikkojen lisäksi haettavana on kesätyöseteleitä, joiden hakuaika on 1.2.-31.5.2023.

Lue lisää:
Kesätyöseteli

Yhteydenotot
Mikkelin kaupungin henkilöstöpalvelut
rekrytointi(at)mikkeli.fi

RekryON-tapahtuma saattaa yhteen
alueen työnantajat ja työnhakijat ja opiskelijat.
Työnantajat esittelevät toimintaansa ja avoimia työpaikkojaan.

Tapahtuman rennossa tunnelmassa työhakijan on helppo kohdata työnantajat kasvotusten ja aloittaa työnhaku.