Vieremän nuorisotoimi

Koulujen ryhmätoiminta

KAIKKI KOULUJEN JÄRJESTÄMÄT KERHOT OVAT OPPILAILLE MAKSUTTOMIA. OPPILAAT OVAT VAKUUTETTUJA KERHOJEN AJAN KOULUN PUOLESTA. LISÄTIETOJA SAA KUNKIN KOULUN OPETTAJILTA.

Tarkemmat infot ja kerhokohtaiset ohjeet:

Muu harrastustoiminta

Etsivä harrastustoiminta

Etsivä harrastus-toiminta

Eikö sinulle ole vielä löytynyt sopivaa vapaa-ajan tekemistä? Tuntuuko, että olisi mukava osallistua johonkin harrastusryhmään tai kerhoon, mutta et oikein vielä tiedä, mikä eniten kiinnostaisi?

Vapaa-ajan ohjaaja toimii Vieremällä etsivän harrastustoiminnan vastaavana. Etsivän harrastustoiminnan tarkoituksena on olla apuna löytämässä sopivaa harrastustoimintaa tai mukavaa omatoimiharrastusta. Etsivän harrastustoiminnan vastaava antaa tietoa kunnassa olevista harrastusryhmistä sekä ryhmiin voi lähteä vastaavan kanssa lähteä tutustumaan yhdessä, Vaihtoehtoisesti voidaan
tutustua kiinnostavaan omatoimiharrastukseen, mitä voisi harrastaa esimerkiksi kotona.

Vastaavan kanssa voidaan myös yhdessä kokeilla omatoimiharrastuksen aloittamista (esim. piirtäminen, kädentaidot, omatoiminen liikunta jne.) Etsivän harrastustoiminnan vastaavaan voi olla myös huoltajat yhteyksissä oman lapsensa puolesta. Vastaavan kanssa voi yhdessä miettiä erilaisia vaihtoehtoja harrastusryhmien sekä omatoimiharrastuksien osalta kunnan sekä lähialueiden mahdollisuuksista.

Mykänlammen virkistyskalastuspaikka

Mykänlammen virkistyskalastus-paikka

VUOSI 2024: Kalastuskauden avajaispäivä tarkentuu sen mukaan, kun lohien toimituspäivä tarkentuu.
Arvio on, että kalastuskausi alkaa vko 24-25.

Kalastuskausi kestää 13.9.24 saakka. Vapaa kalastus alkaa 14.9.2024.