Kuopion nuorisopalvelut

Kuopion nuorisopalvelut

Mitä, Miksi, Miten?!
Nuorisotyö on nuorten hyvinvoinnin ja kasvun tukena elämän eri osa-alueilla. Nuorisotyö antaa mahdollisuuden osallistua, järjestää, tutustua, luoda, vaikuttaa, etsiä itseä, löytää vahvuuksia, You name it!

Koska Nuori!
Nuorisotyö on aina nuorilähtöistä  –  Nuoret ideoivat, nuoret tekevät! Siksi toiminta on aina nuorten itsensä näköistä ja siitä on helppo innostua.

Koska Sinä!
Nuorilähtöisyys tarkoittaa sitä, että sinä nuorena määrittelet ja päätät, millaista tukea nuorisonohjaajalta haluat.

Toivottavasti tunnet jo nämä hyvät tyypit!
Kuopion kaupungin nuorisopalveluissa työskentelee noin 30 nuorisonohjaajaa, 8 etsivää nuorisotyöntekijää ja 4 erityisnuorisotyöntekijää. Nuorisonohjaajat tuntevat alueensa, sen nuoret ja aikuiset. Heitä on lupa lähestyä minkä tahansa asian tiimoilta.

Meitä on monta!
Tiesitkö, että nuorisotiloissa ja tapahtumissa on vuodessa noin 250 000 käyntikertaa? Nuorisotiloissa järjestetään vuosittain yli 100 tapahtumaa! Nuorisotiloissa harrastetaan viikon jokaisena päivänä myös järjestöjen ohjaamana.

Ajankohtaista

Klikkaamalla laatikkoa saat lisätietoa aiheesta.

Piirroskissa heiluttaa pride-lippua päällään ruskea hapsuliivi ja rintapieleen kiinnitetty pride-pinssi, jossa lukee love is love.

Etsi Pride Kissa!

Etsi Kuopion Po1nt-sivuilta viisi (5) Pride Kissaa ja osallistu Po1nt-varavirtalähteen arvontaan! Kisa on auki 26.6. asti.
Kilpailu

Kuopion Kiva Kesä

Loma

Nuori surun verkkoryhmä

28.8 alkaen. Ilmoittautuminen päättyy 15.8.
Tukea

Kenet sä menetit?

Vertaisviikonloppu n. 16-22-vuotiaille läheisen menettäneille nuorille.
Tukea

Tapahtumat

Tänään