Kuopion nuorisopalvelut

Hyperhiihtoloma

HyperHiihtolomaa vietetään tuttuun tapaan Kuopiossa viikolla 10.

Kiinnostaisiko askartelut ja kädentaidot, pelit, kisailut, haasteet ja turnaukset, kokkailu ja leivonta tai discossa tanssiminen tai ihan vain kavereiden kanssa oleminen? Näitä kaikkia asioita – ja paljon muuta – on tarjolla nuorisotaloilla ympäri Kuopiota! Kuten syyslomalla, myös hiihtolomaviikolla on mahdollista löytää ympäri Kuopiota monenlaista toimintaa, jotka ovat tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja nuorille.

Tänään

KivaKesä

Kuopion KivaKesä-toimintaan kuuluu kesäleirit sekä erilaisten toimintojen järjestäminen kesäkuussa useammalla nuorisotalolla arkipäivisin kouluikäisille.

Nuorisotaloilla järjestettävä KivaKesä-toiminta on päivätoimintaa, johon ilmoittaudutaan ennakkoon. Toiminta-aika vaihtelee toimipisteittäin klo 9-15 välillä. Ruokailuun tulee myös ilmoittautua ennakkoon.

Leirit

Kuopion kaupungin nuorisopalvelut tarjoilee ihastuttavan kattauksen kesätekemistä koululaisille erilaisilla teemaleireillä. Tältä sivulta löydät nuorisopalveluiden leirien esittelyn.

Kuopion nuorisopalveluiden järjestämät leirit ovat tarkoitettu ensisijaisesti kuopiolaisille lapsille ja nuorille. Mikäli leireille jää tilaa, ovat muiden paikkakuntien lapset tervetulleita mukaan.

Seuraavat ohjeet ja yhteystiedot koskevat Kuopion nuorisopalveluiden järjestämiä kesäleirejä.

Ennen ilmoittautumista, lue ohjeet:

  • Ilmoittautumiset alkavat maanantaina 17.4.2023 klo 16.00
  • Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan sähköisen järjestelmän kautta. 
  • Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhden lapsen voi ilmoittaa yhdelle leirille kesän aikana.
  • Ilmoittautumisen jälkeen huoltaja saa sähköpostiinsa leiritiedotteen, jossa on tarkempia yksityiskohtia leiristä.
  • Tiedotteessa on linkki sähköiseen ennakkotietolomakkeeseen, jolla kysytään tarkempia tietoja leiriläisestä.

Leiripaikat
Leirit järjestetään Rautavaaran Metsäkartanolla, Poukaman leirikeskuksessa sekä Pohjois-Savon Opistolla. Lisäksi kesällä järjestetään yksi vaellusleiri Tiilikkajärven kansallispuistossa. KivaKesä -toimintaa löydät eri puolilta Kuopiota.

Ohjaajat
Ohjaajina toimivat Kuopion kaupungin nuorisotyöntekijät. Heidän lisäkseen menossa mukana on kesätyöntekijöitä. Jokaisella leirillä on vastuuohjaaja, jolta voi tiedustella leiristä jo ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksut
Leiri laskutetaan kirjeitse ilmoittautumisen jälkeen.

Kuljetus
Yhteiskuljetus järjestetään Rautavaaran Metsäkartanolla pidettäville leireille sekä vaellusleirille. Muille leireille saavutaan omilla kyydeillä.

Vakuutus
Kaikki toiminnassa mukana olevat lapset ja nuoret on vakuutettu tapaturmien varalle.

Lisätietoja
Lisätietoja leireistä saa kunkin leirin vastuuohjaajalta.
Lisätietoja nuorisopalveluista.

Joukko nuoria auringonlaskussa ovat hypänneet ilmaan.

Muista myös muu KivaKesä-toiminta ympäri Kuopiota!

Supersyysloma

SuperSyyslomaa vietetään ympäri Kuopiota totuttuun tapaan viikolla 42.

Monipuolista tekemistä ja puuhastelua kouluikäisille lapsille ja nuorille voit löytää viikon ajan eri nuorisotaloilta. Tiedossa on askarteluja ja kädentaitoja, kisailuja ja pelejä, liikunnallista puuhaa ja rentoa yhdessäoloa. Kuopion nuorisopalveluiden lisäksi toimintaa tarjoavat monet muutkin toimijat ympäri kaupunkia.

Teksti Supersyysloma kirjoitettuna sarjakuvatyylillä. Super-sana sinisenä, syysloma-sana keltaisena, tausta keltainen ja vihreä.