Puumalan nuorisopalvelut

Tervetuloa mukaan!

Sivun yläreunan otsikkoja klikkaamalla
löydät lisätietoja toiminnastamme!

Sieltä löytyvät myös yhteystiedot
sekä valmis lomake,
jolla voit lähettää meille palautetta!

 

Tule mukaan toimintaan, ota yhteyttä!

Me ollaan sinua varten!

Terveisin Virpi ja Riina

Kuvassa aurinkoinen maisema laavulta ja Puumala logo

Ajankohtaista

Vinkkejä kesätöihin!

Kesä lähestyy ja sen myötä monella nuorella kesätyöt. Tällä muistilistalla kesätyöntekijän työt sujuvat huoletta ja kesästä tulee mieluisa! 

Tee aina kirjallinen työsopimus!

Työsopimuksessa on hyvä sopia ainakin palkasta, työajasta, työtehtävistä ja työsuhteen kestosta. Sopimuksesta tulee käydä ilmi myös sopimuksen osapuolet, koeaika ja irtisanomisaika. Työsopimus on hyvä tehdä kahtena kappaleena, jotta se jää sekä sinulle että työnantajallesi.

Muista työturvallisuus!

Sinun kannattaa tutustua lainsäädäntöön ja mahdolliseen työehtosopimukseen ja pyydä perehdystystä. Kunnon perehdytyksen ansiosta työt hoituvat sujuvasti ja turvallisesti.

Pidä huoli palkanmaksusta!

Sinun kuuluu saada palkanmaksun yhteydessä palkkaselvitys, josta näkyy peruspalkkasi, maksetut korvaukset ja perityt maksut. Tarkista, että saamasi palkka vastaa sovittua ja tekemiäsi työtunteja ja että se sisältää mahdollisesti sinulle kuuluvat korvaukset.

Muista hyvät käytöstavat! 

Tee työtäsi omalla persoonallasi mutta muista: Työnantajat arvostavat työntekijää jolla on hyvät käytöstavat, joka noudattaa työaikoja ja työpaikan sääntöjä ja joka tekee työnsä huolella. Töissä ollessa keskitytään töihin ja monesti oman puhelimen käyttö on sallittua vain tauoilla.

Pyydä kesätyön päätteeksi työtodistus!!

Aurinkoinen kesäsää, kallio, järvi ja koivu

Tapahtumat

Tänään

Ota yhteyttä!